Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  9:26: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 19:08

Σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Σπηλιόπουλος

Σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας περιοδεύει και σήμερα Παρασκευή 10 Μαΐου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Κώστας Σπηλιόπουλος, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΜΠΡΟΣΤΑ».

Χθες, το πρωί ο κ. Σπηλιόπουλος είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει στους κατοίκους των  περιοχών Αγ. Ηλία – Σταμνάς – Αγγελοκάστρου – Καλυβίων -Δοκιμίου και Αγ.Κωνσταντίνου  της Αιτωλοακαρνανίας, βασικούς άξονες του προγράμματός του για την Αιτωλοακαρνανία, ενώ άκουσε από κοντά τα προβλήματα και τις αγωνίες των ανθρώπων που διαμένουν στα σημεία που βρέθηκε.

Το απόγευμα ο κ. Σπηλιόπουλος παρακολούθησε τις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου του Αγρινίου Αγίου Χριστοφόρου, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με πολίτες στην αγορά της πόλης:

«Καθημερινά οικοδομούμε με τους πολίτες της Περιφέρειας σχέσεις εμπιστοσύνης. Με το Ειδικό Αναπτυξιακό μας σχέδιο που το παρουσιάζουμε στο λαό, χαράζουμε πολιτικές που οδηγούν στη δημιουργία θέσεων εργασίας και την ευημερία των πολιτών, κόντρα στον λαϊκισμό και τη δημαγωγία», επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο κ. Σπηλιόπουλος σε δήλωσή του από το Αγρίνιο.