Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  4:05: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 02:19

Κώστας Κορδάτος "Επι Μένουμε Καινούργιο" : Προσκαλούμε-προκαλούμε δημόσια ανοιχτή συζήτηση - Ντιμπέιτ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Προσκαλούμε-προκαλούμε δημόσια ανοιχτή συζήτηση (Ντιμπέιτ) μεταξύ εκπροσώπων όλων των συνδυασμών, που συμμετέχουν στις εκλογές τις 26-5-2019 για το Συμβούλιο Κοινότητας Καινούργιου του Δήμου Αγρινίου. Προκειμένου οι συνδημότες μας να ενημερωθούν επαρκέστερα για τις θέσεις-απόψεις όλων των υποψηφίων συμβούλων και εν δυνάμει υποψηφίων Προέδρων Κοινότητας Καινούργιου, πριν κάνουν την τελική τους επιλογή.

Θεωρούμε ότι ο πολιτικός πολιτισμός επιβάλει πλέον την κοινή παρουσία των θέσεων και απόψεων των υποψηφίων κοινοτικών συμβούλων στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου, έξω από τις παλιές πρακτικές και μεθόδους. Πρέπει να δοθεί η δυνατότητα στις Καινουργίωτισσες και Καινουργιώτες να κρίνουν και να συγκρίνουν την καλλίτερη επιλογή για το τόπο μας.

Εν αναμονή της απάντησης  από τους άλλους συνυποψήφιους μας, δηλώνουμε ότι ο συντονισμός της συζήτησης ας γίνει με κάθε πρόσωπο που θα προτείνουν οι άλλοι συνδυασμοί, εμείς εκ των προτέρων συμφωνούμε.

Τόπος και χώρος ας  επιλεγεί ο καταλληλότερος στο χωριό, ύστερα από συνεννόηση με τον συντονιστή και τους εκπροσώπους των συνδυασμών.  

Καινούργιο 9-05-2019

Από το Γραφείο Τύπου

Κορδάτος Κωνσταντίνος (Τάκης) του Διονυσίου

Συντονιστής Συνδυασμού