Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:11: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 05 Μαϊος 2019 00:31

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της Αριστερής Παρέμβασης – Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα

Κατατέθηκε σήμερα Σάββατο 4 Μάη στο Πρωτοδικείο Πατρών το ψηφοδέλτιο της Αριστερής Παρέμβασης – Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα. Το ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από πρωτοπόρους αγωνιστές και αγωνίστριες του εργατικού-λαικού και νεολαιίστικου κινήματος κατέθεσαν οι επικεφαλής Χρήστος Κοσίνας,  Ιάσονας Μασούρας και Κωνσταντίνα Θεοχαροπούλου.

Η ΑΡΠΑ ρίχνεται με αποφασιστικότητα στην εκλογική μάχη με συνολικό αντικυβερνητικό, αντιΕΕ και αντιδιαχειριστικό περιεχόμενο. Με στόχο την αποκάλυψη της καταστροφικής πολιτικής κυβέρνησης – ΕΕ – περιφέρειας, καθώς και την ανάγκη εμφάνισης ενός ανατρεπτικού αντικαπιταλιστικού ρεύματος ρήξης και ανατροπής της ευρωμνημονιακής βαρβαρότητας, που θα διεκδικεί μέσα από μαζικούς και ανυποχώρητους αγώνες για τις ανάγκες εργαζομένων – νεολαίας.

Στις 26 Μάη στηρίζουμε – ψηφίζουμε Αριστερή Παρέμβαση – Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα.

Επικοινωνία: arpa-de.blogspot.com /Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.