Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:28: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 04 Μαϊος 2019 23:53

Η Χριστίνα Σταρακά περιόδευσε στην Ντούτσαγα του Αγρινίου: «Αφουγκραζόμαστε την ψυχή της πόλης, τις γειτονιές της»

Στα πλαίσια των περιοδειών της και στις γειτονιές του Αγρινίου, η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου και Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά βρέθηκε την Παρασκευή 3/5 στην περιοχή Ντούτσαγα.

Η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου, συνοδευόμενη από υποψηφίους του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς», συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής, άκουσε τα προβλήματά τους και συζήτησε μαζί τους τις προτάσεις που αποτυπώνονται στο πρόγραμμα του Συνδυασμού της.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικά εγκάρδιο και σημαντικός αριθμός πολιτών εξέφρασε την θετική του γνώμη για τέτοιες πρωτοβουλίες, επισημαίνοντας ότι η επαφή των υποψηφίων και των ανθρώπων της αυτοδιοίκησης με τον κόσμο στις γειτονιές είναι ζητούμενο. Η τοπική οικονομία, η καθημερινότητα για νοικοκυριά και καταστήματα, καθώς και οι κοινόχρηστοι χώροι βρέθηκαν στο επίκεντρο του προβληματισμού.

«Εδώ στην Ντούτσαγα, στο Αγρίνιο, στις γειτονιές της πόλης που μας μεγάλωσε έχουμε έρθει για να ακούσουμε και να μάθουμε από τους πολίτες. Είναι μια διαδικασία άμεση και είναι απαραίτητη για να νιώσουμε τον σφυγμό των συμπολιτών μας αλλά και για να τους κάνουμε κοινωνούς όσων έχουμε προγραμματίσει για το αύριο, για ένα Αγρίνιο που μπορεί και θα αλλάξει», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Σταρακά.