Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  5:46: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 02 Μαϊος 2019 22:06

Το ολοκληρωμένο Πρόγραμμα του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς»

Ο Συνδυασμός «Αγρίνιο Μπορείς», με επικεφαλής και υποψήφια Δήμαρχο Αγρινίου την Χριστίνα Σταρακά, δίνει στην δημοσιότητα το πλήρες πρόγραμμά του για την επόμενη μέρα του δήμου Αγρινίου.

Η υποψήφια δήμαρχος Αγρινίου Χριστίνα Σταρακά, ευχαριστώντας όλους όσοι συμμετείχαν,  με την πολύπλευρη και ζωντανή συμμετοχή τους, στη διαδικασία κατάρτισης που προγράμματος του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς»,  αναφέρει:

«Μέσα από μια εξαιρετικά γόνιμη διαδικασία διαλόγου, με τη συμμετοχή των πολιτών, των ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών δυνάμεων, των μαζικών φορέων, των συλλόγων και των εργαζομένων, ο Συνδυασμός μας, το «Αγρίνιο Μπορείς», εκπόνησε και παρουσιάζει το πρόγραμμά του για το Δήμο Αγρινίου.

Ο πλούτος των ιδεών και των προτάσεων που κατατέθηκε, αξιοποιήθηκε και μετουσιώθηκε σε συγκεκριμένη προγραμματική πρόταση, που περιλαμβάνει όλους τους τομείς αρμοδιοτήτων του Δήμου, αλλά και το πλαίσιο διεκδικήσεων για ζητήματα αρμοδιότητας της κεντρικής και περιφερειακής εξουσίας. Με την ίδια φιλοσοφία, με τον πολίτη πρωταγωνιστή και συμμέτοχο, θα πορευτούμε ως δημοτική αρχή για να αλλάξουμε το Αγρίνιο.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει δέκα θεματικές ενότητες και μια ξεχωριστή για την λίμνη Τριχωνίδα. Οι δράσεις του προγράμματός μας εξειδικεύονται ακόμη περισσότερο στα δέκα ειδικά προγράμματα που καταρτίσαμε, ένα για κάθε Δημοτική Ενότητα. Με πρώτο σταθμό τις εκλογές του Μαΐου, ξεκινάμε τη διαδρομή για το αύριο του Αγρινίου.

Ευχαριστώ και πάλι όλους όσοι συμμετείχαν, με πρωτοφανή διάθεση και ζήλο, ώστε να παρουσιάσουμε την ολοκληρωμένη πρότασή μας, μέσα από μια τόσο πρωτοποριακή διαδικασία. Το Αγρίνιο Μπορεί και στις 26 Μαΐου θα αλλάξει οριστικά σελίδα».

Πολυμέσα