Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  7:13: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 02 Μαϊος 2019 12:47

Περιοδεία της Χριστίνας Σταρακά σε κοινότητες του δήμου Αγρινίου «Απούσα η σημερινή δημοτική αρχή από τα προβλήματα των χωριών μας»

Με επισκέψεις σε Καμαρούλα, Άγιο Νικόλαο, Πυργί,  Ραΐνες και Σκουτεσιάδα, συνέχισε τις περιοδείες της η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου και Αντιπεριφερειάρχης Χριστίνα Σταρακά, την Τετάρτη 1η Μαΐου. Από κοινού με υποψηφίους του συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς» συζήτησε με τους κατοίκους τα προβλήματα των συγκεκριμένων κοινοτήτων.

Οι συναντήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα με τους πολίτες να εκφράζουν τα παράπονά τους για το γεγονός ότι την τελευταία πενταετία διαπιστώνεται πλήρης εγκατάλειψη και απουσία έργου από την σημερινή δημοτική αρχή. Πιο έντονη ήταν η δυσαρέσκεια των πολιτών για τα θέματα της καθημερινότητας και της αγροτικής οδοποιίας.

«Η αντιμετώπιση των θεμάτων της καθημερινότητας απαιτεί συνεχή παρουσία της δημοτικής αρχής και γνώση των ζητημάτων κάθε κοινότητας. Κάτι που την τελευταία πενταετία δεν συνέβη, με αποτέλεσμα να χρονίζουν τα προβλήματα και να μην έχει δοθεί λύση σε βασικά ζητήματα που ταλανίζουν τους πολίτες», δήλωσε η Χριστίνα Σταρακά η οποία πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι του μόχθου οι οποίοι έχουν επιλέξει συνειδητά να ζουν στα χωριά και να ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα είναι απαράδεκτο να μην έχουν πρόσβαση στα χωράφια τους. Η αγροτική οδοποιία είναι προτεραιότητα για τον Συνδυασμό μας».

Η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου επισήμανε ότι βασική θέση του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς» είναι να υπάρχουν ισχυρά τοπικά συμβούλια σε κάθε κοινότητα τα οποία θα είναι σε θέση να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα, μαζί όμως με μια δημοτική αρχή που θα πιστεύει στις αρχές της εγγύτητας και της επικουρικότητας.