Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:16: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 18:02

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαντζηκώστα πραγματοποίησε σήμερα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος

Επίσκεψη στο Γενικό  Νοσοκομείο Χαντζηκώστα  πραγματοποίησε σήμερα , Μεγάλη Πέμπτη,  ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου , Κώστας Λύρος με συνοδεία υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού .

Συνομίλησαν με τους ασθενείς των κλινικών και όλοι έδωσαν  τις πιο εγκάρδιες ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή και για Καλή Ανάσταση.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος είχε μια δημιουργική συζήτηση  με τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Πάνο Παπαδόπουλο για τα θέματα του Νοσοκομείου ,συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και την διευθύντρια νοσηλευτικής υπηρεσίας κ. Αγγελική Ακριβοπούλου, αντάλλαξαν

ευχές στο κλίμα των ημερών   και τόνισε ότι η υγεία είναι το ύψιστο αγαθό για τον άνθρωπο. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να  αποτελεί προτεραιότητα και πρώτη φροντίδα για του ιθύνοντες, διαβεβαιώνοντας ότι ως επόμενη δημοτική αρχή θα σταθεί αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία, που προάγει  και εξασφαλίζει την υγεία και ασφάλεια των δημοτών .