Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:25: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 15:43

Ο Νίκος Τσακαρδάνος, συντονιστής του κόμματος Βαρουφάκη, υποψήφιος με Σταρακά

Πολυσυλλεκτικό παρουσιάζεται το ψηφοδέλτιο της  υποψήφιας δημάρχου Αγρινίου Χριστίνας Σταρακά  προσελκύοντας υποψηφίους από όλους τους πολιτικούς χώρους. Ένας από αυτούς είναι ο 19χρονος Νίκος Τσακαρδάνος,  συντονιστής στην Αιτωλοακαρνανία του ΜέΡΑ25 , του κόμματος του Γιάννη Βαρουφάκη.

Ο νεαρός υποψήφιος δοκιμάζεται για πρώτη φορά και στις δημοτικές εκλογές καθώς θέτει υποψηφιότητα στη Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αγρινίου.

Ο πολλά υποσχόμενος Νίκος Τσακαρδάνος είναι φοιτητής Τμήματος Τεχνικων Εφαρμογών Πληροφορικής ( Πολυμέσα, Web Designer-developer).

Πέρα από την πολιτική του δράση με το ΜέΡΑ 25 συμμετέχει στα πολιτιστικά δρώμενα καθώς είναι μέλος του χορευτικού τμήματος του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ. Επίσης ως μαθητής διακρίθηκε με το 6ο ΓΕΛ Αγρινίου σε πανελλήνιο διαγωνισμό με θέμα «Το παιδί θύμα του Ολοκαυτώματος».

Στα πλαίσια αυτού του ειδικού εκπαιδευτικού προγράμματος του υπουργείου Παιδείας με θέμα την θεσμοθετημένη Ημέρας Μνήμης του Ολοκαυτώματος.  συμμετείχε στην ελληνική αποστολή διακριθέντων μαθητών στο συγκεκριμένο διαγωνισμό σε εκπαιδευτικό ταξίδι στο Αουσβιτς.

agrinionews.gr