Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:34: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 21:58

Ανακοίνωση - Πρόσκληση (2η) για κοινή κάθοδο στην κοινότητα Καινουρίου (Κυρ 21/4/2019 11:00 πμ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (2η)

Νέα συνάντηση για οριστικοποίηση της κοινής καθόδου στις εκλογές για το 7/μελές Συμβούλιο Κοινότητας, που θα εκλέξει τον Πρόεδρο στο Καινούργιου (νόμος «Κλεισθένης1»)

Κυριακή 21-4-2019 και ώρα 11 π.μ. στο μαγαζί του Ντόκα

Αγαπητοί συγχωριανοί

Στη συνάντηση του Σαββάτου 13-4-2019, ύστερα από πρόσκληση συγχωριανού μας, που πραγματοποιήθηκε επιτυχώς, όλοι εμείς που συμμετείχαμε μεταφέραμε τη δικιά μας αγωνία αλλά και τη θέληση της πλειοψηφίας των δημοτών για κοινή συμπόρευση και το μέλλον του Καινούργιου μας. 

Κρίνεται αναγκαίο να υπάρξει ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την Κοινότητα Καινούργιου (τουλάχιστον όσων συμφωνούμε) σε ένα κοινό ενωτικό πλαίσιο αρχών, αξιών και κανόνων σύμφωνα με τις διαχρονικές δημοκρατικές αξίες του αυτοδιοικητικού κινήματος, που να μας ενώνουν, πέρα και έξω από ευκαιριακές ιδιοτέλειες και κομματικές περιχαρακώσεις, όπου δεν έχουν οδηγήσει πουθενά, αντίθετα «δεινά» έχει υποστεί το χωριό μας.

Συμφωνήθηκε να εξαντληθεί η συζήτηση για τη δυνατότητα της κοινής καθόδου με ένα ισχυρό πλειοψηφικό ψηφοδέλτιο των δημοκρατικών και ελεύθερα σκεπτόμενων δημοτών για τις προσεχείς εκλογές (26-5-2019), για το Συμβούλιο Κοινότητας Καινούργιου,.

Η σύναξη αποφάσισε νέο ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους Δημότες για νέα συνάντηση, προκειμένου να οριστικοποιήσουμε τη κοινή κάθοδο στις προσεχείς κοινοτικές εκλογές και τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 21-4-2019 και ώρα 11 το πρωί, στο Μαγαζί  του Δημήτρη Ντόκα στο Καινούργιο

Να είμαστε όλοι εκεί….

….«Οι καιροί ου μενετοί»

Υ.Γ. Καλούμε εκτός όλων των δημοτών, ιδιαιτέρα τους διατελέσαντες Προέδρους Κοινότητας Καινουργίου, τους φορείς, δημοτικές παρατάξεις και κόμματα…