Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:16: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 06 Απριλίου 2019 00:47

Περιοδεία Κ. Σπηλιόπουλου στην Παραχελωίτιδα: «Αφημένα στην τύχη τους τα αρδευτικά έργα και τα αντλιοστάσια στην Αιτωλοακαρνανία»

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Γενικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων  Αιτωλοακαρνανίας, Βλάση Σφυρή και τους προέδρους των ΤΟΕΒ, είχε την Παρασκευή ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Κ. Σπηλιόπουλος.

Ο κ. Σπηλιόπουλος που συνοδεύονταν από υποψηφίους του συνδυασμού του στο νομό, επισκέφθηκε αντλιοστάσια στην Παραχελωίτιδα, διαπιστώνοντας την κακή κατάσταση του αρδευτικού και αποστραγγιστικού δικτύου.

Άκουσε τις επισημάνσεις των προέδρων και είδε από κοντά την εγκατάλειψη των αγωγών και των διωρύγων, που όπως δήλωσαν οι αρμόδιοι έχουν αφεθεί στην τύχη τους χρόνια τώρα.

«Ήταν έντονα τα παράπονα για εγκατάλειψη από την περιφέρεια και αυτών των υποδομών. Ουδέποτε ασχολήθηκε η απερχόμενη περιφερειακή αρχή. Χρέος μας να αποκαταστήσουμε τις υποδομές προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, των καλλιεργητών, των παραγωγών», δήλωσε, μεταξύ άλλων, σε δημοσιογράφους ο κ. Σπηλιόπουλος.