Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  10:30: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 15:07

Δήλωση Κατσικόπουλου για την συμπόρευση με Σπηλιόπουλο

Δ. Κατσικόπουλος: «Μπαίνουμε ΜΠΡΟΣΤΑ για να αλλάξουμε τη μοίρα του τόπου μας»

Τους λόγους για τους οποίους συμπορεύεται με τον Κ. Σπηλιόπουλο, στη Δυτική Ελλάδα και στο νομό Αχαϊας, εξηγεί μέσω ανακοίνωσής του, ο πρώην βουλευτής Αχαΐας επί σειρά ετών με το ΠΑΣΟΚ και πρώην Νομάρχης, Δ. Κατσικόπουλος.

Ειδικότερα, ο κ. Κατσικόπουλος αναφέρει:

«Με αίσθημα ευθύνης έναντι των Αχαιών που με έχουν τιμήσει κατ΄ επανάληψη με την ψήφο τους και μου έχουν δώσει τη δυνατότητα να τους υπηρετήσω και να παλέψω για αυτούς από όποια θέση και αν μου εμπιστεύτηκαν, αλλά και με αίσθημα ευθύνης έναντι των νομών Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, με τους πολίτες και τους φορείς των οποίων μας συνδέουν κοινές διεκδικήσεις και κοινοί στόχοι, πήρα την απόφαση να συμπορευτώ με τον Κώστα Σπηλιόπουλο και να δώσουμε μαζί τη μεγάλη μάχη για να πάμε μπροστά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Να πάμε μπροστά τον τόπο μας, με γνώση, με εμπειρία, με όραμα και με αλήθεια.

Τα στατιστικά στοιχεία φτώχειας ανάμεσα στις περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτυπώνουν με σαφήνεια μια άκρως απογοητευτική κατάσταση. Η Δυτική Ελλάδα συγκαταλέγεται στις φτωχότερες Περιφέρειες της ΕΕ. Η θλιβερή αυτή διαπίστωση,  υπαγορεύει το χρέος να  αντιδράσουμε, αποφασιστικά και με σοβαρότητα, να ανακόψουμε την πορεία παραίτησης και να διεκδικήσουμε για τον τόπο μας δυναμικό ρόλο στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται στην Ελλάδα και την Ευρώπη.  Να πάψει η Περιφέρειά μας να  είναι ουραγός των εξελίξεων και να αναμασά επιχειρήματα και τακτικές περασμένων δεκαετιών. Να πάψει να είναι διαχειριστής και να γίνει ρυθμιστής της κατάστασης. Να πάψει να συμφωνεί και να αρχίσει διεκδικεί και, κυρίως, να προτείνει, να ανοίγει δρόμους. Να ορίσει η ίδια το μέλλον της.

Συστρατεύομαι με τον Κώστα Σπηλιόπουλο ένα πολιτικό πρόσωπο εγνωσμένης αξίας, με εμπειρία, με γνώση και με ευρεία αντίληψη των πραγμάτων και μπαίνουμε μπροστά για να αλλάξουμε τη μοίρα του τόπου μας με όσους ξέρουν και μπορούν.

Καλώ τους πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να δώσουν το «παρών» σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση που τους θέλει πρωταγωνιστές των εξελίξεων».

Εύχομαι καλό αγώνα.

Με αγάπη και εκτίμηση

Δημήτρης Κατσικόπουλος