Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  6:30: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 14:31

Δήμος Ι. Π. Μεσολογγίου: Ο Κώστας Λύρος για την κατασκευή του κολυμβητηρίου

Κάθε έργο που κατασκευάζεται πρέπει να είναι βασισμένο σε μια ολοκληρωμένη μελέτη , να πληρεί  τις προδιαγραφές του νόμου ,  των κανόνων  της τέχνης και της επιστήμης και πάνω από όλα να είναι ασφαλές για τους χρήστες του. Όταν μάλιστα , πρόκειται για δημόσιο έργο,  που χρηματοδοτείται από τα  χρήματα των φορολογουμένων πολιτών,  πρέπει να είναι κατασκευασμένο με τον πιο οικονομικό τρόπο χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι θα υπολείπεται των παραπάνω προδιαγραφών .

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν δει το φως της δημοσιότητας δύο επιστολές συνδημότη μας  (στο επάγγελμα Μηχανικού) για το θέμα της κατασκευής του κολυμβητηρίου  στη πόλη μας με ενδιάμεση απάντηση για το θέμα του αντιδημάρχου έργων κ. Καραπαπά στο Δημοτικό Συμβούλιο,  η οποία δημοσιεύτηκε σε τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα. Στο κλείσιμο της 2ης επιστολής του ο συνδημότης μας μηχανικός, απευθυνόμενος

στον κ. αντιδήμαρχο   αναφέρει  : "Και αν τα λεγόμενα σας προκύπτουν από

ενημέρωση της τεχνικής σας υπηρεσίας, τότε θα ήταν χρήσιμο να δούμε αυτό το κείμενο στη δημοσιότητα. Τέτοια χοντρά σφάλματα δεν κάνει και δεν λέει η τεχνική σας υπηρεσία εκτός αν υπάρχει δόλος".

Επειδή μέσω των επιστολών προκύπτουν σοβαρά ζητήματα για το έργο,  παρακαλούμε όπως άμεσα ο αντιδήμαρχος έργων απαντήσει στα ζητήματα που τίθενται, ένα προς ένα,  ώστε να μην υπάρχουν σκιές γύρω από το Δήμο και την Τεχνική του Υπηρεσία.

Η αξιοπιστία των υπηρεσιών του Δήμου αποτελεί για εμάς μείζον ζήτημα και δεν πρέπει να επιτρέπουμε να πλήττεται κατ' αυτό τον τρόπο. Αναμένουμε άμεσα κ. Αντιδήμαρχε Έργων τις ενέργειές σας ξεκινώντας με την πλήρη απάντησή σας και ταυτόχρονα τη διαλεύκανση της υπόθεσης.